Съдбата си знае работата! Дори и в най-тежките моменти може

...
Съдбата си знае работата! Дори и в най-тежките моменти може
Коментари Харесай

Млада майка купи на скитник закуска. Бележката, която той й написа, промени живота й (СНИМКА)

Съдбата си знае работата! Дори и в най-тежките моменти може да прати знак, който е кадърен да промени цялостен един човешки живот. Точно това се е случило в един от североизточните американски щати – Ню Хемпшир. За странната интервенция на възвишеното описа студентката и млада майка Кейси Фишър. Тя бързала за лекции, само че желала преди този момент да хапне нещо. Пред ресторант от известна верига за бързо хранене обаче Кейси попада на един скитник. Без даже да осъзнава какво ще се случи, тя играе ролята на изпратен ангел, който трансформира живота на изпадналия човек. Ето какво написа Кейси във Facebook: „ Днес ми се случи нещо в действителност нормално. Видях скитник да си брои монетите. Започнах да го подпитвам, само че той отговаряше троснато и с неприкрита скука. “

МОМИЧЕТО ОБАЧЕ НЕ съдебна експертиза ОТКАЗАЛО И ПОМОЛИЛО СКИТНИКА ДА СЕДНЕ С НЕЯ И ДА СИ ПОГОВОРЯТ
И тогава той се успокоил и разказал историята си. Наркотиците го били трансформирали в някакъв различен и чужд човек, който ненавиждал. Загубил майка си, която била болна от рак, а татко си по този начин и не познавал. Цял живот желал да накара майка си да се гордее с него, само че това към този момент не било допустимо. „ Това в действителност е един прелестен човек. Казва се Крис и е един от най-честни хора, които познавам. Свърших с храната и трябваше да потеглям, само че той ме помоли да изчакам.

Написа една записка, ръката му беше нестабилна, даде ми я, усмихна се и някак си бързо изчезна “, споделя още Кейси. Когато обаче прочела написаното, дъхът ѝ спрял. „ Исках да се самоубия през днешния ден, на поради теб няма да го направя, красиво лице “, гласяло известието от Крис. С един дребен човешки жест Кейси съумяла да даде кураж и вяра на бездомния мъж да продължи да живее. Споделете тази история и знайте, че добротата постоянно извиква положителното и в другите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР