Съдбата най-накрая се усмихна на Християн Гущеров и в първите

...
Съдбата най-накрая се усмихна на Християн Гущеров и в първите
Коментари Харесай

Чудо сполетя Светлана и Гущеров!

Съдбата най-сетне се усмихна на Християн Гущеров и в първите месеци на новата година ще стане татко. Плеймейтката Светлана Василева е дамата, която първа съумя да забременее от предприемача. Влюбената двойка е на седмото небе, че при започване на март ще се роди първия им правоприемник, написа " ШОУ ".

Гущеров е на седмото небе след изработен видеозон, където се видял и полът на бебето. Милионерският правоприемник прекара тежко връзката си с фолкпевицата Мария, с която няколко години опитваха да основат поколение. След като миньончето по този начин и не съумя да забременее, той я изхвърли от вкъщи си и се залюби с плеймейтката Светлана.

Месеци откакто заживяха дружно, Василева и Гущеров почнали да работят за бебе. Нещата не се случили толкоз бързо, колкото желали. Но за всяко нещо си има време. Ето, че единствено няколко месеца откакто подвигнаха женитба в стеснен фамилен и другарски кръг, бебето е на път. Още повече че в края на тази година ще чукне 31 години.

В последно време Светлана доста се тормозила от напредването на възрастта и че към момента не е съумяла да свие фамилно гнездо. Попаднала на точния човек, откакто водещо нещо за Гущеров е точно продължение на рода му.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР