Съдбата на сезона в Серия А ще стане ясна във

...
Съдбата на сезона в Серия А ще стане ясна във
Коментари Харесай

Решават съдбата на сезона в Серия "А" във вторник

Съдбата на сезона в Серия " А " ще стане ясна във вторник. Италианската футболна федерация свика незабавна среща в Рим, на която ще участват представители на държавното управление, футболната лига и клубовете. На нея ще бъде взето решение дали да се преустановят футболните мачове поради епидемията с ковид.

Италия е най-засегнатата от него европейска страна, като по публични данни броят на инфектираните към този момент е 7375, а на жертвите - 366.
Няма да стопират Серия " А "... към този момент Асоциацията на италианските футболисти упорства за преустановяване на шампионата
Вероятността сезонът да бъде преустановен е огромна. По-рано тази заран ръководителят на Асоциацията на италианските футболисти Дамиано Томази изпрати писмо, с което упорства за това. Призивът му бе подсилен от спортния министър на страната Винченцо Спадафора.

Всички неделни дуели се организираха пред празни трибуни. Последен от програмата бе дълго чаканият конфликт сред първенеца " Ювентус " и един от кандидатите за Скудетото - " Интер ". " Старата госпожа " завоюва с 2:0 , само че победи... тишината на стадиона.

Преди Дерби д'Италия звездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо сподели, че почитателите му липсват. Португалецът си показа, че те са на нормалните си места към него и протегна ръка за привет.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР