Съдбата на Конър Макгрегър няма да бъде решена следващата седмица,

...
Съдбата на Конър Макгрегър няма да бъде решена следващата седмица,
Коментари Харесай

Отлагат изслушването на Конър Макгрегър

Съдбата на Конър Макгрегър няма да бъде решена идната седмица, както беше планувано. Той трябваше да се яви на чуване пред спортната комисия на щата Невада на 10 декември, с цел да получи наказване, само че е изискал пролонгация и няма да се яви на чуването.

Миналата седмица от комисията пуснаха официални тъжби против Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов, които бяха в основата на мелето след борбата им през октомври. Комисията упреква Хабиб, че не е извършил заповед от човек на комисията и в това, че е блъснал няколко индивида от комисията, личния състав на UFC, както и Дилън Данис.

Conor McGregor granted continuance in Nevada Athletic Commission case https://t.co/tOe57LlDpl pic.twitter.com/Uxv2tcc5T0
— Marc Raimondi (@marc_raimondi) December 5, 2018
Той също е отговорен, тъй като е нарушил законите на Невада и в това, че посочил неспортсменско държание. Конър Макгрегър от своя страна също отказал да извърши заповед от комисията, тъй като трябвало да спри в клетката, а той потегли да я прескача. Той също по този начин се сби с хора от щаба на Хабиб и наруши законите на Невада, както и сподели неспортсменско държание, съгласно комисията. В резултат на всичко, което се случи, от спортната комисия може да им лишават лиценза, както и да ги санкционират за цялостен живот.

Глобите, които ще получат също, ще бъдат много солени и евентуално от комисията ще ги употребяват за наставление и ще ги санкционират сурово, с цел да не се повтарят такива неща. Наскоро Макгрегър има съществени проблеми с управляващите и книжката му в Ирландия беше отнета, а сега Майкъл Киеза води дело против него.

mma.bg
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР