Съдбата на Арсенал във Висшата лига вече е в техните

...
Съдбата на Арсенал във Висшата лига вече е в техните
Коментари Харесай

Оставащите мачове на Ливърпул, Ман Сити и Арсенал с Артилеристите отново контролират надпреварата за титлата

Съдбата на Арсенал във Висшата лига към този момент е в техните лични ръце, откакто Ливърпул съумя да реализира единствено тъждество 2-2 като посетител на Манчестър Юнайтед.

Артилеристите се бяха придвижили до върха на таблицата, откакто победиха Брайтън, само че щяха да бъдат прескочени, в случай че тимът на Юрген Клоп завоюва и трите точки в Манчестър. И това изглеждаше пред очите, откакто Луис Диас приключи преобладаващата игра през първото полувреме с гол.

Но миг на опортюнистична брилянтност на Бруно Фернандес изравни резултата след почивката, преди Коби Майноо да вкара брилянтен удар, с цел да изведе Юнайтед напред. Мо Салах вкара от място, с цел да подсигурява, че алените печелят дял от плячката, резултат, който ще бъде приветстван както в Северен Лондон, по този начин и в Манчестър Сити надлежно.

Двата противника на Ливърпул за купата към този момент бяха постигнали победи, като превъзходната голова разлика на Арсенал значи, че те остават водачи по голова разлика със седем мача преди края.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР