Съдбата може да се обърне и триумфът на Челси в

...
Съдбата може да се обърне и триумфът на Челси в
Коментари Харесай

Аспиликуета сравни сезона на Челси и представянето от Испания на UEFA EURO 2020

Съдбата може да се обърне и триумфът на Челси в Шампионската лига е директно доказателство за това. Такова мнение показа бранителят на "сините " Сесар Еспиликуета, който е изправен пред сходна обстановка с националния тим на Испания. Шампионите от 2008 и 2012 започнаха UEFA EURO 2020 с две равенства и са изправени пред наложителна победа против Словакия в последния мач от група "Е ".

"Добрият старт не ти печели безусловно нищо. Всичко зависи от това по какъв начин завършваш. Преживях към този момент сходна обстановка с Челси през сезона и научих значим урок - не трябва да се предаваш, когато всички те считат за завършил ", сподели той преди дуела.

"Нямаме самообладание мачът да стартира. Искаше ни се да имаме 6 точки и имаме единствено две, само че класирането напред продължава да си зависи от самите нас. Това е най-важното сега. Хубаво е, че в сходна решаваща обстановка си играем вкъщи. Повечето от нашите футболисти са били в такова състояние и са печелили титли. Наясно сме по какъв начин би трябвало да реагираме - да бъдем като един както на терена, по този начин и с почитателите. Ако това се случи, ще имаме късмет да реализираме доста ", добави бранителят.

"Ла Фурия " получи добра новина преди срещата със Словакия, защото капитанът Серхио Бускетс ще се завърне в игра. Халфът на Барселона даде позитивен тест за COVID-19 преди началото на шампионата и пропусна равенствата 0:0 против Швеция и 1:1 против Полша.

"Серхио е нашият капитан. Той умее да господства в средата на терена и мисля, че с негова помощ още веднъж ще стабилизираме играта ни ", добави бекът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР