Съдбата често си играе с нас като ни праща изпитания

...
Съдбата често си играе с нас като ни праща изпитания
Коментари Харесай

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година

 зад

Съдбата постоянно си играе с нас като ни праща тествания с цел да ревизира до каква степен сме мощни. Понякога подсъзнанието ни демонстрира изхода  от лабиринта. Но по какъв начин да чуем неговите подсказки в безкрайната и объркана върволяк от мисли?

В доста връзки ние сами избираме своя път. След като направим  нещо срещу нашата воля, с това променим кармичната си задача и се отклоняваме от определения курс.

Като разберем дилемите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 година, можем да реализираме задачата с минимални старания и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задания, е мъчно да получим това, което е предопределено за нас.

Правилното приоритизиране на  житейските  цели ще ни помогне да  следваме своята карма и да постигнеме мечтаното.

А за  ориста на знаците на зодиака можете да прочетете тук.

 кармата

Основната задача за 2018 година е да почисти съзнанието си от енергийните отпадъци. Твърде доста негативизъм и нечистотия са се натрупали в душата. Неуспехите, хората с неискрени мисли са раздрусали вярата, лишили са Близнаците  от твърда опора под краката. Продължавайки да поддържате връзка с хора, които се стремят единствено към личната си изгода, отнемайки ви  шанса, вие, Близнаци,  рискувате да загубите най-ценното.

Само преразглеждайки възгледите си за живота, променяйки своите цели, можете да привлечете Съдбата на ваша страна. След това просто изграждайте живота си съгласно личните си правила.

Инфо: еsotericblog

Следва.

Езотерика: Защо сте привлекли тъкмо този мъж/точно тази жена? Защото:

 

Ако не можете да постигнете успокоение, в процеса на „ помагане “ най-вероятно ще ви застигат всевъзможни типове страсти, и е малко евентуално да са позитивни. И тогава вместо релаксиращ диалог ще…

Цялата публикация

Енергийният канал, наименуван Благодарност

 

Човек, който не може да благодари,  постоянно се озадачава от въпроса: А защо аз би трябвало да благодаря? Какво толкоз се случва в живота ми, че аз би трябвало да се…

Цялата публикация

Веди: Астрологът ви поучава, послушайте го!

 

Най-важното нещо – това са вътрешните промени, развиването на тези качества, които се харесват на  Сатурн и предизвикват духовното развиване. Например такива като примирение, усърдие, безмълвие, съвестност, отговорност и аскетизъм.…

Още по тематиката:

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР