Съдът задържа под стража британския поданик Даниел Ериксон Хъл. Той

...
Съдът задържа под стража британския поданик Даниел Ериксон Хъл. Той
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста английския пастор, блудствал с момчета в Сливен

Съдът задържа под стража английския гражданин Даниел Ериксон Хъл. Той е упрекнат за това, че на неустановени дати през интервала януари 2019 година до 11 септември в Сливен, е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с четири момчета.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Даниел Ериксон е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража Даниел Ериксон.

Определението на Окръжен съд - Сливен предстои на обжалване пред Апелативен съд - Бургас.

По време на съвещанието на съда десетки поданици на квартал " Надежда " спокойно са протестирали пред правосъдната палата в Сливен в поддръжка на Даниел Ериксон. Те са настояли мъжът, който се подвизава в техния квартал като просветител, да бъде освободен.

Арестът на 43-годишният британския жител бе осъществен на 12 септември след осъществена двумесечна инспекция по документиране на закононарушението от чиновници на отдел " Киберпрестъпност " при ГДБОП и чиновници на ОДМВР-Сливен, оповестиха по-рано от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Англичанинът бе арестуван към 06,00 часа сутринта при профилирана полицейска интервенция в дома си, в сливенския квартал " Надежда ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР