Съдът във Враца ще се произнесе с решение по делото

...
Съдът във Враца ще се произнесе с решение по делото
Коментари Харесай

Съдът ще обяви решението си по делото за случая с убитото дете в Мездра до два месеца

Съдът във Враца ще се произнесе с решение по делото за случая с убитото дете в Мездра в законоустановения период от два месеца, оповестиха от съда след заседаниет на правосъдния състав.

Въззивно, наказателно, от общ темперамент дело № 195/22 година бе формирано след решение на Софийския апелативен съд за обновяване на наказателното произвеждане по случая. Апелативните съдии анулираха решението по въззивното, наказателно, от общ темперамент дело № 397/21 година по разказа на Окръжния съд.

Делото бе върнато за ново разглеждане от различен състав на Врачанския съд. По случая с убитото 8-годишно момче бе наказан бащата на малолетно дете , което е произвело съдбовния изстрел с оръжие, несъхранявано съгласно условията и оставено без контрол, като не е съзнавало следствията и без да желае резултата от тях.

Делото пред Апелативния съд бе формирано след импортирана молба от отбраната на наказания с искане да бъде променена поставената присъда, като мъжът бъде оневинен за това, че действието му съставлява изключително тежък случай.

Тогавашният правосъден състав на Окръжния съд удостовери постановената присъда от Районния съд в Мездра, която е „ отнемане от независимост “ за шест години. Троен углавен състав на Окръжен съд да де ход на делото.

Изслушани бяха пледоариите на страните. След тях съдът разгласи, че ще се произнесе с решение по делото в законоустановения период.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР