Съдът в унгарската столица Будапеща е постановила екстрадицията в посока

...
Съдът в унгарската столица Будапеща е постановила екстрадицията в посока
Коментари Харесай

Унгария екстрадира португалец, свързан със сайта Футбол Лийкс

Съдът в унгарската столица Будапеща е постановила екстрадицията в посока Португалия на разположение, което е обвързвано с уеб страницата, публикуващ конфиденциална информация за покупко-продажби и връзки във футбола Футбол Лийкс.

Решението на Столичния съд на Будапеща може да бъде обжалвано от юристите на лицето, което се споделя Руи Пинто и е търсен в родината си Португалия за разпространение на секретна информация, противозаконен достъп до данни и други закононарушения, свързани с разпространяването на финансови покупко-продажби на най-големите европейски футболни тимове.

Пинто е декларирал в чуването си пред съда, че се опасява за живота си и живота на членовете на фамилията му, заявявяйки че " изгонването му е въпрос на живот и гибел. Искам да се обърна към вас, апелирам ви - не ме изпращайте в Португалия ".

Ако решението бъде обжалвано, то се чака Апелативният съд на Унгария в границите на няколко седмици да удостовери или анулира решението на Столичния. Ако решението е за изпращане към родината му, то португалските управляващи имат разполагаем 10 дни, с цел да поемат попечителството над Руи Пинто.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР