Съдът в Свищов гледа постоянната мярка за неотклонение на мъжа,

...
Съдът в Свищов гледа постоянната мярка за неотклонение на мъжа,
Коментари Харесай

Съдът в Свищов гледа мярката на мъжа, пребил и остригал жена

Съдът в Свищов гледа непрекъснатата мярка за неотклонение на мъжа, пребил и остригал жена. Решението се чака по-късно през днешния ден. 28-годишният Емран е с три повдигнати обвинявания и в случай че бъде приет за отговорен, може да лежи до 10 година в пандиза.

Скандалът във вторник вечерта избухнал пред 8-годишното момиче на двамата и пред детето, което дамата има от предишна връзка.

" В хода на следствието се откри, че е осъществена и насила. Тя е подстригана нула номер - по-късно е изведена на улицата, с цел да бъде показано това. Мотивът за тези действия е ревнивост ", съобщи Силвия Начкова, наблюдаващ прокурор.

След унизителната разходка из улиците, хора алармират в полицията, която, по думите на кмета, е реагирала извънредно бързо.

" Някъде за 10 минути става задържането, по-късно завеждането на майката с децата в обществената дирекция, където Агенцията за протекция на детето незабавно подхваща дейности и се реализират бързи оперативни дейности от страна на полиция и прокуратура ", изясни кметът на Свищов Генчо Генчев.

Жената, дружно с децата, е настанена в спешен център. Българска национална телевизия научи, че Емран и потърпевшата се събират неотдавна, след близо година и половина разлъка. През това време мъжът потърсил дом за себе си и щерка си.

" Преди няколко месеца ние предоставихме жилище на бащата с неговото дете от тази същата майка, защото тя има две деца, само че имаме информация, че има и други деца, които са в обществени институции. Той работи в едно от огромните предприятия в Свищов, не е показвал такава настъпателност до момента и просто се потресохме от това, което е станало ", добави Генчо Генчев.

Обвиненията против 28-годишния Емран са за нанасяне на лека телесна щета, безчинство, отличаващо се с извънреден цинизъм и насила, което може да го прати в пандиза до 10 година

Вижте репортажа на Андрей Кючуков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР