Съдът в Стара Загора излезе с определение, че Георги Георгиев

...
Съдът в Стара Загора излезе с определение, че Георги Георгиев
Коментари Харесай

Съдът в Стара Загора остави Георги Георгиев в ареста

Съдът в Стара Загора излезе с определение, че Георги Георгиев остава в ареста за похищението върху Дебора. Делото продължи през целия ден през днешния ден. То стартира в към 10 часа сутринта, само че поради прекъсване на тока продължи в късния следобяд. 

Адвокатите желаеха Георгиев да бъде освободен от ареста, където той сега се намира, защото са постъпили нови доказателства, съгласно които откритата стъпка на мястото на престъплението не е негова, а ДНК-експертиза не откри ДНК от момичето по облеклата на Георги, описа Българска национална телевизия.

 Убедени сме във винага на Георгиев и по тази причина сме задоволени от решението на съда, който остави настояването на Георгиев за освобождение от ареста без почитание, разясниха от обвиняването.

По информация на Българска национална телевизия има задоволително събрани доказателства, че Георги е бил закаран на мястото на престъплението и отведен оттова във времето, когато е осъществено нападението против Дебора. Има информации и от АПИ, които удостоверяват, че придвижването на автомобила, в който е бил Георгиев, съответстват с времето на осъществяване на закононарушението. 

Решението на съда в Стара Загора от тази вереч предстои на обжалване в тридневен период пред окръжет съд. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР