Съдът в Сливен разреши на неваксинирано дете да ходи на

...
Съдът в Сливен разреши на неваксинирано дете да ходи на
Коментари Харесай

Съдът в Сливен разреши на неваксинираното дете на отец Евгений да ходи на градина

Съдът в Сливен позволи на неимунизирано дете да върви на детска градина. Съдебното решение е по проблем с едно от децата на отец Евгений Янакиев, прочут с позицията си против имунизациите. Той има 9 деца, като последните две не са имунизирани, заяви Нова телевизия.

" След ваксина от морбили детето ми изпадна в забавно положение - подвигна висока температура, изпадна в някакъв потрес, все едно виждаше нещо извънредно, опитахме се да я успокоим, само че тя не реагираше на нашите дейности. Тогава имаше информация в медиите за имунизациите и започнахме да се тормозим. Всички деца до този миг бяха имунизирани напълно прецизно. След като детето изпадна в това положение, взех решение да приключа имунизациите. Искам да благодаря Богу, че в Сливен имаме такива съдии, които постоянно са сияли със своя професионализъм и соломонови решения в лицето на госпожа Иглика Жеков ", сподели свещеникът, който описа история по какъв начин детето на негов братовчед се разболяло от левкемия след ваксина и умряло.

 Сливенски духовник антиваксър заведе дело за дискриминация Виж още Сливенски духовник антиваксър заведе дело за дискриминация
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР