Съдът в руския град Митищи осъди членовете на сектата Каула

...
Съдът в руския град Митищи осъди членовете на сектата Каула
Коментари Харесай

Лоши новини за сексгурото Митрадевананда и членовете на скандалната му порно секта

Съдът в съветския град Митищи осъди членовете на сектата Каула Дхарма. Лидерът на сектата Митрадевананд Парамахамса получи 16 години затвор. Освен това той е наказан да заплати 2 милиона рубли обезщетение за неимуществени вреди, пишат международни медии.

Неговата последователка Татяна Северцева получи 15 години затвор в наказателна колония. Тя също ще обезщети сумата от 2 милиона рубли. Членът на сектата Дмитрий Цатурян получи 6 години затвор и 1,5 милиона рубли като санкция.

Припомнете, че в края на 2012 година Парамахамса (гражданин на Русия с същинско име Сергей Кириенко) сътвори тоталитарна фракция, в която беше уважаван като провидение. Последователите му се подчиняваха неявно. Сектантите одобриха като възвишен подарък побоища, тормози и полово принуждение.

В сектата влизаха най-вече дами. Някои вкараха и децата си в нея. В мрежата придвижването беше позиционирано като организация за модели.

Според проверяващите нарушителите принудително държали минимум три деца в мазе в региона на Москва, които били редовно пребивани и направили насилствени полови дейности с тях.

През юли 2016 година бе обявено, че членовете на Каул Дхарма отвлекли дете от апартамент в Москва, където то живеело с баба си и дядо си. По-късно момчето е открито в Беларус и върнато при околните му. Майка му бе упрекната задочно в полово принуждение, тя бе пусната в интернационалния търсен лист.

Повечето сектанти избягаха в чужбина. През 2017 година България съобщи Парамахамса на Руската федерация.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР