Съдът в Русе остави за постоянно в ареста двама мъже,

...
Съдът в Русе остави за постоянно в ареста двама мъже,
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста двама мъже за трафик на мигранти

Съдът в Русе остави за непрекъснато в ареста двама мъже, които пробвали да изведат от България сирийци през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост ". Това оповестиха от Съдебната палата в крайдунавския град. 

Според прокуратурата бургазлиите - на 20 и на 46 години, обезпечили превоз на двама души, представящи се за сирийски жители. Нелегалните мигранти били укрити в тайници на колата, само че били разкрити при инспекция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе. 

Пред съда двамата обвинени желаеха по-леки ограничения за неотклонение. Причината е, че не са знаели за укритите в колата им бежанци.

Определението на Районния съд в Русе е доказано от Окръжния съд и е в законна мощ. Според двете правосъдни инстанции, в случай че не бъде взета най-тежката мярка за неотклонение, двамата обвинени могат да правят друго закононарушение и да препятстват воденото против тях следствие. Отделно, 46-годишният мъж е направил действието в изпитателния период на присъда за шофиране след приложимост на опиати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР