Съдът в Разлог очаква след месец Явор Бахаров да се

...
Съдът в Разлог очаква след месец Явор Бахаров да се
Коментари Харесай

Бахаров забегна в Италия

Съдът в Разлог чака след месец Явор Бахаров да се яви на подсъдимата пейка. Вместо да седи вкъщи в черни мисли каква ще е наложената присъда, Бахаров обикаля удовлетворен и ухилен необятния свят. В момента артистът се намира в Италия, написа в. " Телеграф ".

По крайбрежията на езерото Лаго ди Кандия Явор и приятелката му Яна Пеева си вършат влюбени разходки. Спокойствието им е нарушавано само от кучето им. То също като тях е на отмора зад граница, добавя изданието.

Според осведомени това не е първият път, в който Бахаров демонстративно демонстрира междинен пръст на правосъдната система. Въпреки че пръстът от фрагмента не е оня, асоциацията е ясна.

Актьорът се забавлява, без да се вълнува дали и каква присъда ще му бъде наложена. Ще напомним, че на 15 септември следва следващото дело по процеса, в който Бахаров е обвинен. Предишното съвещание пропадна, защото нито Явор, нито юристите му се появиха.

Къдрокосият непукист е упрекнат, че е управлявал моторно транспортно средство на територията на Банско след приложимост на алкохол и опиати.

Провинението е още от зимния сезон, само че делото още не е тръгнало, поради неявяванията на Бахаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР