Съдът в Палма де Майорка осъди българска проститутка и двама

...
Съдът в Палма де Майорка осъди българска проститутка и двама
Коментари Харесай

Осъдиха българска проститутка, взимала 10 000 евро на месец от милионер в Палма де Майорка

Съдът в Палма де Майорка осъди българска продажница и двама британци на девет години затвор за обир с принуждение и изнудване, написа bg-voice.com.

В случая става дума за 60-годишен милионер с вила в Пуерто де Андракс. Обвинението гласи, че сред 2002-ра и 2019-та година той е плащал по 10 000 евро на месец на българската продажница, след интервал от време заплащането е намаляло на 6000 евро. Той плащал и пътните ѝ разноски за пътуванията ѝ до Майорка, които били към 9 пъти годишно.

Тогава той е имал единствено 700 евро и 300 паунда. Обирджиите са поискали да извърши банков превод от 150 000 евро плюс 6000 евро на месец на дамата за интервал от една година. Заплашили го, че в случай че не извърши заплащанията той и фамилията му ще бъдат убити. В последна сметка жертвата е направила няколко превода по сметката на българката, които възлизали на 134 000 евро.

Първоначално съдът е решил обвинените да получат 14 години и половина зад решетките, само че след съглашение присъдата е била понижена на 9 години и обезщетение от 176 000 евро поради нанесените вреди и изнудвания.

През септември 2019-та българката го помолила да усили музиката до момента в който се къпе. Именно това заглушило влизането на двамата британци, които били със ски маски и оръжие. Те принудили мъжа да излезе от банята, заплашвайки го, че ще убият дъщерите му и някогашната му брачна половинка, която живеела в Белгия, в случай че не даде всичките си пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР