Съдът в окръг Кук, Чикаго, щата Илинойс, е призовал 44-ия

...
Съдът в окръг Кук, Чикаго, щата Илинойс, е призовал 44-ия
Коментари Харесай

Призоваха Обама за съдебен заседател

Съдът в окръг Кук, Чикаго, щата Илинойс, е призовал 44-ия президент на Съединени американски щати Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила да бъде правосъден заседател. Вестник "Чикаго трибюн " заяви през вчерашния ден, че някогашният държавен глава на Съединени американски щати се е съгласил да взе участие в правосъдното дело, което ще се гледа през ноември, съобщи ТАСС.

Изданието отбелязва, че Обама има недвижими парцели в Чикаго, тъй че има право да бъде правосъден заседател в Илинойс. "Той (Обама) даде изцяло ясно да се разбере, че като участва на процеса ще извърши гражданския си дълг ", показва всекидневникът.

През годините правосъдни заседатели в този окръг са били известната телевизионна водеща Опра Уинфри и киноактьорът Мистър Ти, а също и няколко губернатора и кметове.

Обама бе определен за президент на Съединени американски щати през 2008 година и стана първият афроамериканец на този пост. През 2012 година той бе избран отново за втори мандат и управляваше страната до встъпването в служба на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила на 20 януари тази година, напомня ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР