Съдът в Одрин отхвърли и третото искане за освобождаване на

...
Съдът в Одрин отхвърли и третото искане за освобождаване на
Коментари Харесай

Съдът в Одрин отхвърли и третото искане за освобождаване на задържаните гръцки военнослужещи

Съдът в Одрин отхвърли и третото искане за освобождение на двамата арестувани гръцки военнослужещи, постъпило посредством техните юристи Хакан Гьолчук и Селин Узул, предава електронното издание " Iefimerida ", като се базира на информация на телевизия " Skai ".
Телевизията оповестява, че лейтенант Ангелос Митродитис и сержант Димитрис Куклакис ще продължат да бъдат държани в пандиза, освен това без да е финализиран обвинителният им акт и без да е плануван правосъден развой.
На 5 март 2018 година беше отхвърлено първото искане за освобождение на военнослужещите, а престоят им в ареста беше продължен за повторно на 27 март 2018 година
Според гръцките медии от предходното искане до момента нищо не се е трансформирало и като отвод за освобождение се показват доказателствата открити във военнослужещите, както и неналичието им на непрекъснат адрес на територията на Турция, съобщи Фокус.
Двамата гръцки военнослужещи бяха арестувани на няколко десетки метра във вътрешността в турската територия при неприятни метеорологични условия на 1 март 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР