Съдът в Москва отложи за 5 февруари . За това

...
Съдът в Москва отложи за 5 февруари . За това
Коментари Харесай

Делото срещу Навални за клевета отложено за 5 февруари

Съдът в Москва отсрочи за 5 февруари. За това осведоми ТАСС, базирайки се на неговия юрист Вадим Кобзев.
„ Съдебното съвещание е планувано за 5 февруари “, сподели юристът.
 Навални отговори на офанзивата против него с огромно следствие за двореца на Путин Навални отговори на офанзивата против него с огромно следствие за " двореца на Путин "
Руският опозиционер Алексей Навални разгласява в своя уебсайт следствие, в което демонстрира " двореца " на Путин. Два дни след ареста си руск...
Съдът планираше да прегледа делото в сряда, само че беше заставен да отсрочи срещата заради обстоятелството, че Навални е под карантина, откакто бе задържан за 30 дни.
Навални е упрекнат в осъществяване на закононарушение по точка 2 от член 128.1 от Наказателния кодекс на Руската федерация ( " Клевета " ). Санкцията на този член планува наказване под формата на санкция или насилствен труд. Според следствието, на 2 юни блогърът е разгласил видео в своя канал в Телеграм и на страницата си в Туитър, в което ветеранът от Втората международна война Игнат Артеменко показва своята гражданска позиция в поддръжка на промените в Конституцията на Руската федерация. Под това видео блогърът е написал мнения, „ от лъжовен темперамент, оскверняващи достойнството и достолепието на ветерана, подкопавайки репутацията му “. Блогърът не се признава за отговорен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР