Съдът в Кюстендил постанови „Задържане под стража” за 75-годишен мъж,

...
Съдът в Кюстендил постанови „Задържане под стража” за 75-годишен мъж,
Коментари Харесай

Примката около врата на убиеца дядо Симе се затяга

Съдът в Кюстендил постанови „ Задържане под стража” за 75-годишен мъж, поради ликвидиране в града. БЛИЦ напомня, че в събота в апартамент в кюстендилския квартал „ Герена “, дядо Симе умъртвил 45-годишен мъж, който му бил на посетители.

Двамата изпили огромно количество алкохол и се скарали, като най-вероятно повода за това е ревнивост.

Според Съда от събраните по досъдебното произвеждане доказателства може с задоволителна степен на уточненост да извлече обосновано съмнение за съпричастност на обвинения към закононарушението за което му е повдигнато обвиняване.

Тъмни облаци надвиснаха над главата на дядо Симе, умъртвил поради младо гадже

Според Съда е налице и действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение, която заплаха се извлича от тежестта на осъщественото закононарушение и от наличните данни по делото за държанието ме след закононарушението. Съдът не смята, че е налице заплаха от укриване. За осъщественото закононарушение се планува наказване „ Лишаване от свобода” от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

Определението на Кюстендилски областен съд може да бъде обжалвано в период от три дни пред по-горна инстанция – Софийски апелативен съд. В правосъдната зала обвиненият Симеон Стоянов попита за неговата брачна половинка и дали тя е освободена. Извън правосъдната зала 75-годишния мъж съобщи, че е почтен, а случилото се е било несъзнателно.

Съседи на килъра от Кюстендил: Дядо Симе спипал Камелия на шаблон с Васко и изхвърлил натрупа му от 4-я етаж ОБЗОР

Срещу мъжа е повдигнато обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод за убития или с особена свирепост. Тежкото действие е осъществено на 7 септември в апартамент в квартал „ Герена “ в град Кюстендил.

Смъртта на жертвата е настанала след сборичкване сред двамата в жилището на по-възрастния и по първични данни е настъпила вследствие на задушаване.
От ареста е освободена 38-годишната Камелия, брачна половинка на посочения за хипотетичен причинител на убийството.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР