Съдът в Кипър е отложил делото за обявяване в ликвидация

...
Съдът в Кипър е отложил делото за обявяване в ликвидация
Коментари Харесай

Съдът в Кипър отложи делото за фалита на Олимпик

Съдът в Кипър е отсрочил делото за оповестяване в разпродажба на застрахователното сдружение " Олимпик " за 17-и октомври.
Причината - съгласно съда е нужна по-добра осведоменост на всички заинтригувани и пострадали от банкрута на застрахователната компания.
Припомняме, че " Олимпик " разгласи наложително разпродажба преди месец, като засегнатите български клиенти бяха към 200 хиляди Това докара до оставката на зам.-председателя на Комисията за финансов контрол (КФН) Ралица Агайн.
Съдията по делото е разпоредил през днешния ден до началото на октомври в Официалния вестник на Кипър и в един кипърски ежедневник да бъде оповестен искът за разпродажба на " Олимпик ", който бе импортиран от Службата за надзор на застрахователните компании към Министерството на финансите на Кипър на 10 август, с цел да могат повече хора да се срещнат с него. Ако по-късно зародят възражения, те могат да бъдат предявени на съвещанието на 17 октомври.
На съвещанието е била показана и номинацията за непрекъснат ликвидатор на компанията. Предложението на най-големия заемодател – кипърския Гаранционен фонд, е за Павлос Накузи, настоящ краткотраен ликвидатор. Срещу кандидатурата му не е имало възражения, тя се приема от Застрахователния контрол и се чака той публично да бъде назначен от съда на идващото съвещание.
Едва откакто решението на съда за оповестяване на " Олимпик " в разпродажба бъде обнародвано в Официалния вестник на Кипър, стартират да текат периодите за подаване на исковете от кредиторите, оповестява радиото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР