Съдът в Дупница разгледа искането на прокуратурата за вземане на

...
Съдът в Дупница разгледа искането на прокуратурата за вземане на
Коментари Харесай

След скандалния побой в Бобобов Дол: Пуснаха под парична гаранция мъжа, пребил жена си

Съдът в Дупница прегледа настояването на прокуратурата за взимане на непрекъснат арест по отношение на 39-годишния мъж, притеглен като обвинен в брутално принуждение над жена си в Бобов дол, оповестиха от обвиняването.

В хода на следствието е открито, че на 10 март в жилище той е предизвикал телесна щета на брачната половинка си. Съдът одобри, че обвиненият е с чисто правосъдно минало, с оглед реабилитирането му по право, трудово зает и няма заплаха да се укрие.

Деянието, в което е упрекнат, предстои на освобождение от наказателна отговорност и налагане на административно наказване, като плануваното за него наказване е до три години отнемане от независимост.

С определение на съда на мъжа е взета мярка гаранция - в размер на 1000 лв.. Прокуратурата ще я стачкува пред въззивната инстанция - Окръжен съд-Кюстендил.

Припомняме, че по случая започна разследване след оповестения клип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин той пребива от бой брачната половинка си. Кадрите са снимани от детето на жертвата и насилника. Момиченцето е снимало с цел да помогне на майка си.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР