Съдът в Добрич трябва да гледа мярката за неотклонение на

...
Съдът в Добрич трябва да гледа мярката за неотклонение на
Коментари Харесай

29-годишен мъж от Добрич е задържан по искане на прокуратурата в Маями

Съдът в Добрич би трябвало да гледа мярката за неотклонение на 29-годишен мъж от Добрич. Той е арестуван по искане на прокуратурата в Маями. Арестът е по отношение на водено следствие във Флорида против 11 души, които са упрекнати, че са нарушили ембаргото за търговия със Сирия. Петима от тях са българи.

Според американските управляващи, българите са работили в прът център в София, през който са продавани елементи за самолетите на сирийските авиолинии, за които управляващите в Съединени американски щати настояват, че са свързани с терористична активност. Близките на арестувания обаче са безапелационни, че той е бил единствено медиатор в покупко-продажбите. Затова и разчитат съдът да откаже Желяз Андреев да бъде екстрадиран и съден в Съединени американски щати. Младият мъж към този момент е арестуван за 72 часа.
Милена Здравкова: Той е един реализатор на който не е представяна нужната информация, че той да е наясно, че би трябвало да дебне дали нарушава закони на която и да е страна, да не приказваме за непозната страна. Той, неговата роля изпълнителска не допуска да е наясно с регулации на други страни с трети страни и да съблюдава тези регулации и да има грижата авансово това да е обезпечено. Той си има висшестоящи, които би трябвало да са прегледали портфолиото му и да са му обезпечили сигурност на труд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР