Съдът в Бургас остави в ареста 24-годишния мъж, обвинен в

...
Съдът в Бургас остави в ареста 24-годишния мъж, обвинен в
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, обвинен в убийството на майка си в Бургас

Съдът в Бургас остави в ареста 24-годишния мъж, упрекнат в убийството на майка си в ранните часове на 21 януари.

Той е смятал, че жертвата не е негов биологичен родител, стана ясно от думите на служебния му бранител - юрист Ваня Радиева:

" Предполагаме, че това, което е направил се дължи на някакви психологични процеси в главата му, които занапред ще се откриват при назначена психиатрична експертиза. От късите пояснения, които получихме, разбираме, че той е смятал, че това не е биологичната му майка. Не знам за какво. "



На този стадий от производството, най-вероятно отбраната ще се съгласи с настояването на прокуратурата за налагането на непрекъснат арест по отношение на 24-годишния мъж. " Той има потребност от лекуване, в случай че мярката бъде " домакински арест ", няма да има кой да го обслужва ", сподели адв. Радиева. След малко съвещание и общото искане в пледоариите на обвиняването и отбраната, магистратите оставиха обвинения в ареста.

Младият мъж беше докаран в правосъдната зала под засилена защита и с белезници. Заседанието по мярката за неотклонение се гледа при закрити врата. Съдия Захарин Захариев не позволи публицисти в залата.



фотоси: Българска телеграфна агенция

" Към момента на действието можем да кажем, че е бил в начална фаза на шизофрения “, сподели от своя страна прокурор Ангел Георгиев, което удостовери думите на адв. Радиева, че клиентът ѝ е бил лекуван повече от три пъти в Центъра за психологично здраве в Бургас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР