Съдът в Бургас наложи 40-дневен арест на грузинец, издирван от

...
Съдът в Бургас наложи 40-дневен арест на грузинец, издирван от
Коментари Харесай

40 дни арест в Бургас за грузинец, издирван от Украйна

Съдът в Бургас наложи 40-дневен арест на грузинец, търсен от управляващите в Украйна за съучастничество в обир. Звияд К. е арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Пристанище Бургас на 18 август т.г., откакто при инспекцията било открито, че против него е издадена европейска заповед за арест. До информация на непознатите управляващи, на 03.10.2018 година в сговор с незнайни лица Звияд К. незаконно е влезнал в две жилища в град Владимир-Волински, Волинска област и лишил непознати движими движимости на обща стойност към 37000 ураински гривни.

Звияд К. е бил арестуван на. С определение на Окръжен съд – Бургас му е взета мярката за неотклонение, която той апелира пред въззивната инстанция. Бургаският апелативен съд е намерил жалбата на грузинския жител за неоснователна.

Звияд К. не е трайно привързан с територията на Р България. Налице са данни, че работи като строителен служащ в разнообразни страни, което би попречило присъединяване му при провеждането и приключването на екстрадиционното произвеждане. В настояването са посочени нарушавания на взети по отношение на лицето ограничения за неотклонение парична гаранция и домакински арест и укриване от правосъдните управляващи на Република Украйна посредством овакантяване територията на тази страна, което е довело и до оповестяването му за интернационално търсене.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР