Съдът в Благоевград освободи бияча, след като преби граничар –

...
Съдът в Благоевград освободи бияча, след като преби граничар –
Коментари Харесай

Петричкият лихвар Ванчо Тери отново на свобода

Съдът в Благоевград освободи бияча, откакто преби граничар – някогашен мъж на любовницата му

Петричкото чудовище Иван Чангов – Ванчо Тери е още веднъж на независимост, научи медията ни след информация в Окръжен съд Благоевград.

Чангов бе арестуван в дома си при спецакция късно вечерта на 7- ми август, откакто малко преди този момент пред фризьорски салон “Барба шоп ” в града преби човек.

Битият – еднообразен служител на реда на име Ерги Юзеиров, работещ на портала на локалното ръководство на Гранична полиция в Петрич – се оказа някогашен мъж на любовницата на Ванчо Тери – Сийка Георгиева.

Тери и Ерги имали остаряла омраза по този мотив и постоянно през общи познати си отправяли закани. Според локалните спорът сред двамата бил неминуем, още повече, че самият Ерги бил кибритлия и със самочувствие на бияч. За последно служителят на реда извадил и заредил длъжностен револвер пред сътрудник, след което го опрял в главата му. Същото сторил и в локално кафе, откакто младеж подпрял леко лъскавия му Мерцедес, струващ колкото годишна полицейска заплата. Последвала инспекция, като единствено с помощта на солидните връзки на заможното си семейство Юзеиров бил избавен от уволняване и покачване на обвиняване.

Задействайки познанствата си с локалните сътрудници от Министерство на вътрешните работи, Ерги уредил бързия арест на Тери и изправянето му пред съда. Там съдийката Хантова, някогашна адвокатка на семейство Юзеирови, тикнала Тери в ареста, базирайки се на тежкото му правосъдно минало.

Припомняме, че през 2014 година Чангов бе наказан за опит за ликвидиране на служителя на реда от Сандански Ивайло Баджанов и изтърпя 5 годишна присъда в пандиза Бобов Дол.

От боязън от служителя на реда и фамилията му, локални юристи всеобщо отказали да пазят Тери. Наложи се да Тери да се обърне към реномирана Софийска адвокатска фирма, която в последна сметка е издействала освобождението му.

В Петрич се шушука, че този път Иван Чангов няма виновност за случая, а е станал жертва на хитростта и отмъстителността на Ерги Юзеиров, чиято брачна половинка го зарязала точно поради аферата си Ванчо Тери. Местните описват още, че Юзеиров обикалял лекарските кабинети в града и предложил 4-цифрени суми в евро, с цел да се съгласи някой доктор да укрепи експертизата му, която показвала единствено охлузвания.

Възмутени от наглото държание на самозабравилия се чиновник на Гранична полиция, петричани събрали подписка в поддръжка на Чангов, в която се присъединили над 120 индивида.

Редакцията ни научи, че въпреки Борисов да твърди, че се възвръща от тежкия побой, все още той се намира на първокласна отмора на гръцкия остров Тасос дружно с новата си другарка – локалната бръмчалка Доника Бойчева, която по подигравка на ориста също е имала алъш-вериш с Тери.

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР