Съдът в Барселона изненадващо реши да освободи под гаранция от

...
Съдът в Барселона изненадващо реши да освободи под гаранция от
Коментари Харесай

Обрат! Пускат под гаранция Дани Алвеш

Съдът в Барселона изненадващо реши да освободи под гаранция от един милион евро Дани Алвеш, осведоми испанската преса. Бившият бразилски национал бе наказан на четири години и половина затвор за обезчестяване, само че в този момент ще може да напусне пандиза до излизане на окончателната присъда. Това решение на магистратите идва малко изненадващо, защото неведнъж до момента той получаваше отвод на своите молби.
Прочетете още
Дани Алвеш бе задържан при започване на 2023 година по обвинявания в обезчестяване на млада жена в локален клуб в края на 2022 година. Той прекара повече от година в пандиза, а през февруари 2024 бе наказан на първа инстанция на четири години и половина и санкция в размер на 150 хиляди евро.

Веднага след прочитането на присъдата неговият юрист Инес Гуардиола внесе следващата си молба за освобождението му от пандиза. Той ще би трябвало да съобщи паспорта си и няма да има право да напуща Испания. Местните управляващи ще желаят да избегнат повтаряне на проблема с Робиньо, който също има присъда за обезчестяване в Италия, само че е в Бразилия и няма желание да изтърпи наказването си.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР