Съдът в австрийския град Инсбрук оправда котка, нахапала четирима души,

...
Съдът в австрийския град Инсбрук оправда котка, нахапала четирима души,
Коментари Харесай

Съд оправда опашат бандит, нахапал четирима души

Съдът в австрийския град Инсбрук оправда котка, нахапала четирима души, оповестява немското издание Augsburger Allgemeine. През лятото на 2022 година животното нападнало дете. Момиченцето си играело в пясъчника, когато около него предходна съседският домакински любим на име Симба. Детето желало да погали животното, само че котката я ухапала. Родителите на момичето заведоха дело против притежателя на котката, поради инфектиране на мястото на захапване.

По-късно котката сама пристигнала до дома на майката на детето, като си проправила път през отворената врата на терасата. Жената затворила агресивното животно в банята и се обадила на ветеринарите, които отвели Симба в приюта. Там той прекарал един месец под карантина.

След това животното е върнато на собственичката и му била постановена мярка домакински арест. През това време прокуратурата откри още няколко души, потърпевши от ухапванията на Симба. По време на правосъдното съвещание обаче очевидците не съумели да разпознаят опашатия " престъпник " от фотографията. В резултат на това животното и притежателят били оправдани заради липса на доказателства, оповестява телевизионният канал 360 ​​TV, представен от " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР