Съдът в американския щат Тексас осъди на смърт 29-годишна жена,

...
Съдът в американския щат Тексас осъди на смърт 29-годишна жена,
Коментари Харесай

Осъдиха на смърт американка, убила бременната си приятелка

Съдът в американския щат Тексас осъди на гибел 29-годишна жена, умъртвила грубо бременна другарка и извадила бебето след гибелта ѝ. Това излиза наяве от документи на съда в дребното градче Ню Бостън, източно от Далас.

„ Благодарни сме, че през днешния ден справедливостта спечелва, освен за нашето семейство, само че и за нашите другари, прокуратурата и общността “, разяснява майката на убитата американка пред Си Ен Ен.

Осъдената е направила закононарушението през октомври 2020 година Тя се е отдалечила от мястото на закононарушението с колата си, a по-късно е пристигнала в болница и съобщила, че е родила край пътя, само че бебето към този момент не диша.

Месеци наред 29-годишната жена твърдяла пред приятеля си и околните си, че е бременна. В обществените си профили също известява, че окачва дете и даже си купува подправено силиконово коремче.

Според проверяващите няколко седмици преди убийството, дамата е търсела бременни дами в магазини и родилни отделения. Малко преди да предприеме жестоките дейности, тя е гледала и голям брой клипове за раждане и цезарово сечение, съобщи bTV.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР