Съдът уважи искането на Районна прокуратура - Благоевград и остави

...
Съдът уважи искането на Районна прокуратура - Благоевград и остави
Коментари Харесай

Оставиха в ареста полицайката, заловена с половин килограм канабис

Съдът почете настояването на Районна прокуратура - Благоевград и остави в ареста 25-годишната полицайка, хваната с дрога след полицейска инспекция в региона на бензиностанция по пътя от Симитли към Разлог.

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с близо половин кг марихуана в колата, изиска от съда да излезе на независимост. Пред Районния съд в Разлог, тя изясни, че желае да бъде пусната под гаранция, с цел да се грижи за 5-годишната си щерка , както и да чете за държавен изпит по специалността " Право ", осведоми.

По данни на полицията в хода на профилирана полицейска интервенция в региона на Разлог е спрян за инспекция автомобил , ръководен от 25-годишната униформена.

В багажника на автомобила от органите на реда е открит пакет с канабис . Теглото на открития опиат е близо половин кг.

Наркотикът е бил прикрит под аварийна гума .

Близначката на полицайката Силвия и майка им Елена Лулеова считат, че опиатите са подхвърлени в колата и е направена режисура. " Преди седмица брат ми бе пребит от престъпно проявени хора и пуснахме тъжба в полицията. Още тогава доста хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности ", сподели Силвия Лулеова.

Майка й пък изясни, че колата, в която бе открита марихуаната, е стояла 3 дни паркирана наоколо до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е сложил там дрогата.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР