Съдът ще гледа мярката на Габриела Славова и майка ѝ

...
Съдът ще гледа мярката на Габриела Славова и майка ѝ
Коментари Харесай

Съдът ще гледа мярката на Габриела Славова и майка ѝ, близки и приятели на Пейо Пеев на протест

Съдът ще гледа мярката на Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова. Двете дами са упрекнати за жестокото ликвидиране на брачна половинка на Габриела – Пейо Пеев.

Габриела беше до момента под „ домакински арест “, с цел да се грижи за двете си деца

Стана ясно обаче, че те са при родителите на Пейо и прокуратурата се чака да изиска и за нея „ задържане под стража “.

Близки и другари на Пейо Пеев се събират пред Съдебната палата тази заран с искане Габриела да остане в ареста.

Майката на Габриела – Красимира Трифонова, която също е с обвиняване за убийството – ще изиска по-лека мярка. На първа инстанция съдът реши да я остави в ареста.

До момента от следствието се допуска, че двете дами първо са удушили 44-годишния мъж, а по-късно са опожарили автомобила с тялото му. Разследва се дали има и други, забъркани с укриването на следите и тялото на Пеев.

 

SafeNews напомня, че вътрешният министър Калин Стоянов съобщи, че „ не изключвам тези две злобни дами сами да са прикрили всички следи. “

Възможно е да има нови арести по случая с убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Разследващите са безапелационни за виновността на двете упрекнати дами – брачната половинка и тъщата на Пеев. Сега се ревизира дали и кой е оказал помощ за укриване на тялото.

Пред NOVA основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев съобщи, че най-малко още двама души са в полезрението на полицията и сега се проверяват от органите на реда. Става дума за хора от обкръжението на брачната половинка на Пейо Пеев – Габриела и нейната майка – Красимира. В тази връзка Коцев изясни, че лицата се проверяват като възможни помагачи на създателите на закононарушението, ревизира се дали те са укривали материални доказателства и за изтриване на следи.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР