Съдът реши обвиняемият за убийството на съпругата си в Перник

...
Съдът реши обвиняемият за убийството на съпругата си в Перник
Коментари Харесай

Миньорецо от Перник убил Анита, взел черен чувал и в него напъхал...

Съдът реши обвиненият за убийството на брачната половинка си в Перник да остане в ареста, поради действителна заплаха да се укрие. Съсед на Димитър Димитров - с прякор Мите Миньорецо, декларирал, че е чувал в продължение на повече от 2 часа мощни шумове от жилището в нощна на ликвидиране, оповестява NOVA.

Димитров е бил използвал алкохол в петък вечерта, разказали работещи в близкото заведение. Разследващите са разкрили черен чувал, в който са открити облеклата на жертвата.

Камери наоколо до блока улавят момента, в който Димитров ги е изхвърлил. Ръцете на Димитров били засегнати, по тялото на Анита са открити следи от побой.

Съдът счете, че Димитров е причинител на убийството. Констатациите на осъществената аутопсия сочат, че гибелта на потърпевшата се дължи на съчетана контузия – черепно-мозъчна, аспирация на кръв в белите дробове и кръвозагуба. Защитата на Димитров - адв. Николай Цветков съобщи, че повода за споровете била извънбрачна връзка на Анита с различен мъж. Фактът, че бил неработоспособен влияело на самочувствието му, а обидите на брачната половинка му го разстройвали. Няма открит предмет, с който е осъществено убийството, а убийството е осъществено по несъобразителност.

Затова мярката трябвало да бъде домакински арест. Димитров се съгласи с тезата на юриста си, а последните думи му пред съда бяха: " Не съм желал да убия брачната половинка си и скърбя ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР