Съдът пусна без мярка за неотклонение прокурора от Перник Бисер

...
Съдът пусна без мярка за неотклонение прокурора от Перник Бисер
Коментари Харесай

След ареста за побой над жена му: Пуснаха на свобода пернишкия прокурор Бисер Михайлов

Съдът пусна без мярка за неотклонение прокурора от Перник Бисер Михайлов . Не бяха открити доказателства, че той е пребил жена си . Изпълнението бе неотложно.

По-рано денем брачната половинка на Бисер Михайлов описа, че имали фамилен скандал, при който тя евентуално била изгубила равновесие и това било причина за нейното рухване. Биляна Михайлова, която сега се намира в болница , твърди, че среднощният спор сред нея и брачна половинка ѝ е елементарен битов скандал.

„ Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство “ , твърди тя.

В петък Софийската градска прокуратура се готвеше да упрекна Михайлов в нанасяне на телесна щета в изискванията на домашно принуждение . Както и да изиска от основния прокурор да внесе във Висш съдебен съвет предложение за отстраняването на Бисер Михайлов от прокурорския му пост.

„ Пострадалата декларира, че в началото атмосферата е била спокойна, до момента в който в един миг не са влезели в словесния спор, а по-късно явно са минали и в някакво нанасяне на удари или тя е паднала на пода – това следва да бъде открито. Дъщерята е подал сигнала на 112 откакто е видяла, че майката лежи на пода. Жертвата споделя, че ѝ се губят моменти и не знае дали сама е паднала “, сподели в петък Илиана Кирилова, градски прокурор на София.

Вчера прокурорът от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов бе задържан поради побой над брачната половинка му Биляна . Сигналът е подаден 45 минути след среднощ от щерка им. Прокурорът бе арестуван за 72 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Припомняме ви, че синът на фамилията – Васил Михайлов, е обвиняем по няколко случая за побои. След експлоадирането на свадите с него, бащата – Бисер Михайлов, подаде оставка като зам.-окръжен прокурор на Перник. Въпреки апелите да напусне системата, той остана редови магистрат .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР