Съдът пусна без мярка за неотклонение прокурора от Перник Бисер

...
Съдът пусна без мярка за неотклонение прокурора от Перник Бисер
Коментари Харесай

Край! Съдът реши за пернишкия прокурор Бисер Михайлов

Съдът пусна без мярка за неотклонение прокурора от Перник Бисер Михайлов.

Не бяха открити доказателства, че той е пребил жена си. Изпълнението бе неотложно.

Taзи заран брачната половинка на Михайлов, който беше задържан за побой над нея, отхвърли да е жертва на домашно принуждение.

Биляна Михайлова, която сега се намира в болница твърди, че среднощният спор сред нея и брачна половинка ѝ е елементарен битов скандал. Жената споделя, че по време на разправията е паднала и не помни тъкмо какво се е случило. " Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство ", каза тя в ефира на Нова.

В петък Софийската градска прокуратура се готвеше да упрекна Михайлов в нанасяне на телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Както и да изиска от основния прокурор да внесе във Висш съдебен съвет предложение за отстраняването на Бисер Михайлов от прокурорския му пост.

" Пострадалата декларира, че в началото атмосферата е била спокойна, до момента в който в един миг не са влезели в словесния спор, а по-късно явно са минали и в някакво нанасяне на удари или тя е паднала на пода - това следва да бъде открито. Дъщерята е подал сигнала на 112 откакто е видяла, че майката лежи на пода. Жертвата споделя, че ѝ се губят моменти и не знае дали сама е паднала ", сподели в петък Илиана Кирилова, градски прокурор на София.

Синът на Бисер Михайлов - Васил Михайлов е обвиняем по няколко случая за побои.

След експлоадирането на свадите с него бащата - Бисер Михайлов подаде оставка като зам. областен прокурор на Перник. Въпреки апелите да напусне системата, той остана редови магистрат.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР