Съдът призна за виновен М. М., обвинен от Районна прокуратура

...
Съдът призна за виновен М. М., обвинен от Районна прокуратура
Коментари Харесай

Наказаха агресор, заплашвал съседи с убийство във Видин

Съдът призна за отговорен М. М., упрекнат от Районна прокуратура – Видин за осъществено от него закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1, вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Семействата на М. М. и Н. К. обитавали къща на два етажа в града. Приземният етаж бил разграничен сред тях, като нямало общ вход.
От м. февруари 2021 година сред тях почнали да пораждат кавги от битов темперамент. По време на един от тях М. М. заплашил съседа си с ликвидиране. Въпреки предлагането на Н. К. да изяснят случилото се, той му се заканил с думите: „ Ти живот няма да имаш тука. Сега ще те гръмна “.
На 10.04.2021 година, до момента в който Н. К. изпращал гостите си, подсъдимият изразил недоволството си от наличието им. Отишъл до къщата си и се върнал с револвер. Размахвайки оръжието, той още веднъж заплашил Н. К. с ликвидиране.
Действията на М. М. провокирали боязън у потърпевшия Н. К., който се страхувал за живота и здравето си и това на фамилията си.
С неоправдателна присъда на Районен съд - Видин на подсъдимия М. М. е наложено наказване „ пробация “ за период от 1 година. Тя може да бъде обжалвана и протестирана в законоустановения период пред Окръжния съд в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР