Съдът освободи предсрочно Йосиф Йосифов – Йоско. Оставали са му

...
Съдът освободи предсрочно Йосиф Йосифов – Йоско. Оставали са му
Коментари Харесай

Пуснаха Йоско на свобода – имал награди и участвал в спектакли

Съдът освободи предварително Йосиф Йосифов – Йоско. Оставали са му още 4 месеца в пандиза. Сред претекстовете на съда – имало доказателства, че се е поправил, имал трайно положително държание, награди, участия в спектакли. Решението може да се апелира. През 2004 година Йосиф Йосифов беше задържан по съмнение, че е „ поръчал” убития в Амстердам Косьо Самоковеца. Тогава проверяващите откриха, че Йоско е контактувал с физическия причинител на закононарушението преди и след стрелбата. До присъда още веднъж не се стигна.

Такава пристигна след черния за две български фамилии 2 март 2011 година Тогава Йосифов, на 2,6 промила алкохол, се забива с бронирания си джип със 180 км/ч в бус и убива двама души. Двама други са ранени.

Йоско първо е наказан на 8 години затвор, идната инстанция понижава присъдата му на 6 и се произнася да я излежи в затворническите общежития от открит вид в Казичене.

Той обаче изтърпява 2, 5 година от 6-годишното си наказване в столичната частна болница „ Токуда”, оповестява bTV.

След кървавото меле Йосиф Йосифов се явява в правосъдната зала с мощна защита и в инвалидна количка. Вещи лица настояват, че злополуката му е донесла трайна неработоспособност и не може да стои на крайници повече от 15 минути.

Година и половина след случая обаче се появяат любителски фрагменти, на които се вижда, че Йоско умерено се качва в джипа си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР