Съдът остави за постоянно в ареста собственика на стрийптиз клуб

...
Съдът остави за постоянно в ареста собственика на стрийптиз клуб
Коментари Харесай

Стоичков остава в килия, ученичка правила секс в клуба му

Съдът остави за непрекъснато в ареста притежателя на стрийптиз клуб в Пловдив Аксел Стоичков. Срещу него има повдигнато обвиняване за трафик на хора за развратни действия, а за това закононарушение Наказателния кодекс планува от 2 до 8 години затвор и до 20 000 лв. санкция.

Стоичков бе арестуван преди дни в клуба. Според Районна прокуратура- Пловдив мъжът е предложил на две дами да правят полови услуги против възнаграждение в заведението през разнообразни интервали от време. Едната е на 18 години, ученичка в 12 клас, а другата е на 28 години.

И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните дейности с тяхно присъединяване са били осъществявани в особено пригодени за задачата пространства – кабинки в заведението.

В ранните часове на 19 март в стриптийз клуб в центъра на Пловдив, е извършена профилирана полицейска интервенция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив. На място е  задържан  32 годишният притежател, както и още няколко лица, включително и танцьорки. Последните, откакто са били разпитани, са освободени. В заведението се е намирало и 18-годишното момиче.

Съдът заседава при закрити врата, поради интимните детайлности по случая.

Според наблюдаващия прокурор по делото Димитър Пехливанов барът в центъра на Пловдив е бил заслон за даване на секс услуги.

Решението може да бъде обжалвано в тридневен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР