Съдът остави за постоянно в ареста полицая, разследван за блудство

...
Съдът остави за постоянно в ареста полицая, разследван за блудство
Коментари Харесай

Полицаят, блудствал с непълнолетна в Горна Оряховица, остава за постоянно в ареста

Съдът остави за непрекъснато в ареста служителя на реда, разследван за блудничество с 14-годишно момиче в Горна Оряховица. Това се случва година откакто стартира следствието по случая, оповестява Нова телевизия.

В началото на 2023 година 48-годишният чиновник на Министерство на вътрешните работи бе арестуван, откакто малолетно момиче съобщи, че е станала жертва на полово посягане от негова страна. Полицаят бе отхвърлен от работа и му бе наложена мярка за неотклонение " домакински арест ". В края на годината той бе арестуван под стража, откакто още пет девойки свидетелстваха, че той е имал полов контакт с тях, до момента в който са били под негов контрол.

Явор Деянов апелира смяната на мярката му за неотклонение. Съдът обаче не почете настояванията му.

По време на следствието са се появили данни за полови връзки с още пет девойки в интервала 2019 - 2023 година В рамките на делото, което още не е тръгнало, се чака да бъдат разпитани близо 50 девойки, които са минали през приемника на Министерство на вътрешните работи за последните 10 години. Много от тях към този момент са пълнолетни.

Ако бъде приет за отговорен служителят на реда може да получи наказване " отнемане от независимост " до 5 години за блудничество с малолетна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР