Съдът остави за постоянно в ареста обвиняемия за двойното убийство

...
Съдът остави за постоянно в ареста обвиняемия за двойното убийство
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста двойния убиец от Лозен, той пък се канел да се бие за Русия срещу Украйна


Съдът остави за непрекъснато в ареста обвинения за двойното ликвидиране в софийското село Лозен Чавдар Бояджиев, заяви БНР.

На съвещанието на Софийски градски съд обаче стана ясно, че и самият Бояджиев е изискал да остане арестуван. Както разгласи юристът му Стоян Стоянов, „ това е знак за смирение “, а и боязън от „ възможни другари и близки на жертвите “.

Бояджиев имал „ бели петна “ по случая, сподели още юристът. И напомни, че самопризнанията не са задоволителни за неоправдателна присъда.

Прокурорът по делото Людмила Николова разкри, че убийството на 18-годишната Яна и 27-годишния Иво е осъществено с огнестрелно оръжие, което покачва публичната заплаха на дееца. И тя означи, че самопризнанията не са задоволителни, само че:

Те се поддържат в безусловно цялостна степен, на 100 % към днешна дата, от всички останали доказателства по делото –  и от протоколите за разпити, и от протоколите за огледи, откритите движимости са по този начин, както той ги изяснява. “

Кръв по дулото на револвера от жена и по маратонката от мъж са част от причините за мярката на прокуратурата против Чавдар Бояджиев. Друг претекст е съществуването на висящо досъдебно произвеждане против него за друго ликвидиране.

Прокурор Николова изясни, че мъжът е желал да избяга в Русия:

Това, което той споделя е, че е желал да се укрие, с цел да вземе присъединяване във войната против Украйна. “

Съдията по делото уточни, че обвиненият е направил признания, че съзнателно е умъртвил жертвите. За това закононарушение се планува наказване затвор от 15 до 20 година и пожизнен затвор.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР