Съдът остави за постоянно в ареста бащата, който си призна,

...
Съдът остави за постоянно в ареста бащата, който си призна,
Коментари Харесай

Извергът Дидо системно пребивал майката на сина си

Съдът остави за непрекъснато в ареста бащата, който си призна, че е хвърлил дребния си наследник от мост в Габрово. Бетев има присъди за кражба и за нанасяне на междинна телесна щета, оповестява bTV.

31-годишният мъж е направил цялостни признания. Като претекст той е изтъкнал бягството на жена му. „ Той е изпитвал усложнения при развъждането като единствен родител. Не е съумял да се оправи с развъждането на едно 5-годишно дете в границите на 2 седмици”, разяснява Надежда Желева, областен прокурор в Габрово.

Властите оповестиха, че Дилян Бетев не е бил под въздействие на опиати, когато е направил закононарушението. Вместо това обаче, редовно тормозел жена си, безапелационни са близки до фамилията.



„ Още предходната година тя лежа в болничното заведение три дни, беше с напукани ребра, след което той беше изгорил здравното ѝ. Наскоро отново лежа в болница. И последният път, когато беше в болница съумя да избяга от там”, сподели Елисавета Семова от Габрово.

Родителите на дамата я оповестили за търсене, а мъжът ѝ разлепил нейна фотография дружно с детето из целия град. Майката споделила в разпит пред арбитър, че от дълго време е жертва на домашно принуждение. Обмисляла да внесе тъжба в полицията до броени дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР