Съдът остави в ареста спасителя, ударил френски турист на плажа

...
Съдът остави в ареста спасителя, ударил френски турист на плажа
Коментари Харесай

Оставиха в ареста спасителя, ударил френски турист в Поморие

Съдът остави в ареста спасителя , блъснал френски екскурзиант на плажа в Поморие при спор за място на плажа. По-рано прокуратурата изиска да му бъде наложена непрекъсната мярка „ задържане под стража „.

Христо Кюлбасанов беше задържан по обвиняване за закононарушение по хулигански подбуди и осъществено с особена свирепост. Случаят е от 24 юни. Френският жител се оплака, че е атакуван от спасителя и пребит поради мястото, на което е разпънал кърпата си .

Концесионерът на плажа, където е станал случаят се разграничи от дейностите на служителя си, макар че той не е бил на работа във въпросния ден. Ако Кюлбасанов бъде приет за отговорен, може да бъде наказан на отнемане от независимост до 3 години .

Защитата на спасителя изиска по-лека мярка за неотклонение , защото „ французинът е провокирал спасителя освен вербално, само че и физически “ .

„ Пострадалият се е настанил под чадъра, употребен от обвинения. На няколко пъти Христо Кюлбасанов го е молил да се реалокира “ , споделя юрист Веселин Анестиев. Според юриста френският екскурзиант се държал несъответстващо и даже блъснал в крайници Кюлбасанов.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР