Съдът остави в ареста съпруга и свекъра на жестоко убитата

...
Съдът остави в ареста съпруга и свекъра на жестоко убитата
Коментари Харесай

Орлин призна, че е удушил жена си Евгения със стреч фолио, а баща му - че е натъпкал трупа в куфар

Съдът остави в ареста брачна половинка и свекъра на грубо убитата Евгения Владимирова. 33-годишната жена беше оповестена за изчезнала и издирването продължи близо месец. Тялото ѝ беше намерено преди дни във водоем. Решението на съда не е дефинитивно. 

Направихме с татко ми цялостни признания, скърбя за осъщественото, сподели пред съда 36-годишният Орлин Владимиров, брачен партньор на Евгения. Жената била задушена с няколко намотки стреч фолио към носа и устата. Това споделиха от прокуратурата пред съда.

Според обвиняването към 14.00 часа на 13 октомври брачният партньор ѝ Орлин съзнателно умъртвил жена си в фамилното им жилище. След това неговият татко Пламен качил тялото в персоналния си автомобил с куфар и го изхвърлил в хвостохранилище край Перник.

От прокуратурата обявиха, че са събрани голям брой доказателства за закононарушението, а брачният партньор на Евгения споделил на проверяващите къде е изхвърлил мобилния ѝ телефон. Баща му посочил къде е изхвърлил тялото.

Орлин и татко му потвърдиха пред съда, че са направени признания и споделиха, че съжаляват за стореното. Защитата изиска по-лека мярка за свекъра на Евгения поради неприятно здравословно положение.

Майката на Орлин също е знаела за ликвидиране то, а какъв тъкмо е бил претекстът за него към този момент остана загадка, само че скоро ще се разбере.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР