Съдът остави в ареста 66-годишния Криштоф Марек, обвинен за убийството

...
Съдът остави в ареста 66-годишния Криштоф Марек, обвинен за убийството
Коментари Харесай

Убиецът от Чикаго живеел сам, не плащал данъци и проявявал агресия към съседите

Съдът остави в ареста 66-годишния Криштоф Марек, упрекнат за убийството на петима души, сред които и трима българи. Тежкото закононарушение беше осъществено в събота в Чикаго. Вижте повече детайлности от сънародничката ни Елена Цанева, която е публицист и живее в американския град.

Убиецът се е явил в съда за установяване на гаранция, като за в този момент съдът е решил той да остане за непрекъснато в ареста. Детективите са разкрили в дома му странни бележки на полски език с текстове " без благосклонност ", " помни какво са създали против теб ", " вие или ти би трябвало да платите за това ", изясни Цанева.

Полският жител Криштоф Марек, не е плащал налози, не е плащал наем за жилището си. Преди два месеца в постройката е идвала и полиция, тъй като той е блъснал сина на една от убитите дами, като не се показва коя, добави още българката.

След новината за убийството на трима българи, нашата общественост в Чикаго започва акция за набиране на средства, с цел да може телата на жертвите да бъдат докарани в родината. Около 50 000 $ са нужни за това, като сега са набрани към 47 000 $.
Елена Цанева, публицист: Парите бяха събрани единствено за 48 часа и аз съм уверена, че останалите 3000 $ може би ще бъдат събрани до на следващия ден сутринта. Аз пребивавам тук от 27 години и в никакъв случай не съм виждала българите тук толкоз обединени и толкоз дружно. Дано за напред това да се случва по хубави мотиви.  Повдигнаха обвинявания на петорния палач от Чикаго Повдигнаха обвинявания на петорния палач от Чикаго
Властите в Чикаго повдигнаха обвинявания на 66-годишния Криштоф Марек за петорното ликвидиране през уикенда. Три от жертвите на тежкото закононарушение са бъл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР