Съдът остави в ареста 58-годишния Бисер, който нахълта в пловдивската

...
Съдът остави в ареста 58-годишния Бисер, който нахълта в пловдивската
Коментари Харесай

Лоши новини за Бисер, гърмял в пловдивска болница и наръгал жена си СНИМКИ

Съдът остави в ареста 58-годишния Бисер, който нахълта в пловдивската частна болница "Тримонциум ", стреля във въздуха и наръга някогашната си жена. Магистратите не почетоха молбата му да го пуснат с мярка "подписка ", с цел да може да събере пари за лекуването си.

Бъдете снизходителни. Бях обиден. Тежко положение, нямам пари. Трябваше да отивам на биопсия, нуклеарно магнитен резонанс. Съмняват се, че имам рак на простатата. Трябва да събера средства от околните, по тази причина желая по-лека мярка ", това помоли нападателят от "Тримонциум ".

Припомняме, че с Бисер и жена му са разграничени от известно време.

На 31 януари мъжът нахълтва в пловдивската болница "Тримонциум ", където брачната половинка му работи като рецепционистка и я наръгва с нож в крайници. Стреля и с газов револвер при нахълтването на полицията с опит да не бъде хванат. За да го обезвреждат, униформените го блъснали с палка по главата.

Мъжът е престъпно проявен, като през 2001 е наказан за безчинство и закана за ликвидиране. Впоследствие е оправдан. В началото на днешното правосъдно съвещание държавното обвиняване още веднъж настоя за най-тежката мярка неотклонение. Свидетелски показания сочат, че точно той е нападателят.

"Има заплаха да е укрие или да извърши ново закононарушение ", съобщи наблюдаващият прокурор.

Адвокат Алпакчиева, служебно ангажирана да пази мъжа, съобщи че за нея няма заплаха да се укрие.

"Безработен е. Болен е би трябвало да се лекува ", съобщи защитничката.

Пред магистратите бе показана и епикриза от болница "Свети Георги ", в която се показва, че обвиненият е в приемливо здравословно положение.

Въпреки нейните молби и пояснения афект от страна на Бисер, съдът поряза желанията на обвинения. Според магистратите са налице всички предпоставки той да остане в ареста. Решението може да се апелира на 11:02.

Бисер е с две обвинявания законът планува за едното до 6 години затвор за другото до три години.



Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР