Съдът остави в ареста 19-годишния младеж, който заключи за четири

...
Съдът остави в ареста 19-годишния младеж, който заключи за четири
Коментари Харесай

В ареста остава младежът, пребил и остригал жена във Видин

Съдът остави в ареста 19-годишния юноша, който заключи за четири дни някогашната си другарка, преби я и острига косата й.

Oбвиняемият Р.Р. е притеглен към наказателна отговорност за закононарушения по член 142а, алинея 5, вр. ал.4, вр. алинея 1 и по член 296, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието е открито, че младежът незаконно лишил от независимост 22-годишната С.С. за повече от две денонощия. През това време той редовно удрял дамата с юмруци и ритници по главата и тялото. Това обаче не било задоволително и решил да подстриже косата й с ножица, като оставил от нея към 2 см. Преди действието обвиненият направил фотография на потърпевшата, с цел да може да си спомня по какъв начин е изглеждала с коса.

Престъплението е осъществено в изискванията на домашно принуждение по метод непосилен и рисков за здравето на потърпевшата, акцентират от прокуратурата.

Освен това обвиненият не е извършил заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение, като бил длъжен да се въздържа от осъществяване на домашно принуждение и му било неразрешено да приближава С.С. на разстояние по-малко от 100 метра.

Разследването продължава под надзора на прокуратурата.
 Мъж преби и острига някогашната си другарка във Видин
Мъж преби и острига някогашната си другарка във Видин

22-годишната жена е държана в плен четири дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР