Съдът осъди 19-годишния българин, причинил смъртта на баща и дъщеря,

...
Съдът осъди 19-годишния българин, причинил смъртта на баща и дъщеря,
Коментари Харесай

Развръзка: Прочетоха присъдата на Марио Джамбазов, убил баща и дъщеря в Англия СНИМКИ

Съдът осъди 19-годишния българин, предизвикал гибелта на татко и щерка, откакто се блъсна в колата им, до момента в който кара със скорост 113 км/ч в Англия.

Припомняме, че Марио Джамбазов, който преди малко навършил 18 години, карал БМВ наоколо до Гисбъроу на 13 юни тази година, когато се блъснал в Hyundai, убивайки водача, 41-годишната Сара Лидъл, и татко й Майкъл Лидъл, 68-годишен, и двамата от региона Източен Кливланд.

Оказва се, че след злополуката младежът крачел нагоре-надолу към мястото на престъплението с телефон в ръка, до момента в който очевидци спрели и ревизирали двамата потърпевши. Бащата умрял мигновено, а щерка му, която има две деца на 10 и 13 година, по-късно умряла в болничното заведение.

Днес българинът бе наказан на затвор за 8 години и му бе неразрешено да кара в продължение на 10 година Това стана ясно на делото в съда в Тисайд, написа thenorthernecho.co.uk.


Свидетели оповестяват, че са видели БМВ-то на Джамбазов да се движи „ с към 100 благи в час” по пътя.

Кадрите за видеонаблюдение от непосредствен гараж, които по-късно бяха прегледани от полицията, демонстрираха, че той в действителност карал със скорост 113 км / ч, единствено на 70 метра преди кръговото придвижване на Уудхаус.

Един очевидец сподели, че придвижването било толкоз бързо, че колата „ наподобява като че ли подскачала “ по мокрия път.

Друг очевидец споделя, че колата на Джамбазов се забила в автомобила Hyundai I30, ръководена от Сара, когато те щели да излязат от кръговото придвижване. БМВ-то се разрушило в пътническата страна на колата.

„ Ударът накара и двете коли да се разпаднат. Автомобилните елементи бяха на всички места ”, споделя той.

Свидетелят изтичал да ревизира дали Сара и татко й - фермера Майкъл дали към момента са живи, до момента в който други се обаждали на незабавните служби.

Той сподели, че Джамбазов „ се разхождал с телефона си “, преди да бъде арестуван от пожарникар, откакто се опита да напусне мястото. Българинът бил незасегнат.


Партньорът на Сара Мартин сподели в изказването за момента, в който трябвало да каже на децата си, че са изгубили и майка си, и дядо им.

„ Действията на различен в този ден трансформираха живота на нашето семейство вечно “, сподели той.

За Майкъл той сподели, че бил спокоен човек, който „ обожавал фамилията си “, до момента в който Сара била „ невероятна майка “.

"Моето семейство е унищожено. Болката е неописуема ", споделя Мартин.

Джамбазов, който отседнал при родственици в Англия, възнамерявал да закара БМВ-то назад в родната си България и го бил вдигнал единствено предходния ден, откакто го закупил от снаха си.

Сохаил Мохамед, неутрализиращ от името на подсъдимия, съобщи, че българският юноша карал в непознати условия и няма предходни присъди, както и има чиста брошура.

Той сподели, че Джамбазов е "изключително смутен " поради дейностите си и е написал писмо до фамилията, като поема цялостна отговорност за стореното от него.

„ Не може да спи или да яде от възприятието на виновност “, сподели той и прибавя, че младежът е смутен, че е жив, а другите двама са мъртви.

„ Той изрази разкаяние и страдание. Той е човек, който е доста млад и се е държал доста безконтролно и за жалост дейностите му са предизвикали гибелта на двама души ", прибавя Сохаил.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР