Съдът определи Токев да бъде пуснат под парична гаранция от

...
Съдът определи Токев да бъде пуснат под парична гаранция от
Коментари Харесай

Андре Токев излиза на свобода срещу 3000 лева. Готвачът обяви пред съда, че работи по 15-18 часа и съжалява

Съдът дефинира Токев да бъде пуснат под парична гаранция от 3000 лева Има 10-дневен период за внасяне на гаранцията. Решението предстои на обжалване.

От прокуратурата обявиха, че ще бъде прецизирано обвиняването, откакто един път към този момент е бил осъждан за такова закононарушение. Прокурорът посочи, че той е бил съден за същото закононарушение през август 2019 година, а през февруари идната година му е била върната шофьорската брошура.

Според обвиняването информация в Столична дирекция на вътрешните работи демонстрира, че началник готвачът е имал многократни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

Токев беше арестуван в неделя, откакто беше засечен да кара след приложимост на алкохол с централизация над 1.2 промила и с четири спукани гуми. От прокуратурата акцентираха, че има свидетелства за несъответстващо ръководство на автомобила по мощно претрупан маршрут. Имало и голям брой сигнали до тел. 112.

Защитниците на Токев акцентираха пред съда, че той се грижи за прехраната на 25 души от неговия личен състав и заплаща наемите на три заведения. Те показаха, че няма заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение, а при задържането му съдействал изцяло на служителите на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР