Съдът определи - официално Джони Деп е бияч на жени.

...
Съдът определи - официално Джони Деп е бияч на жени.
Коментари Харесай

Залезът на една легенда: Джони Деп загуби делото за "бияч на жени", но има и по-лоша новина

Съдът дефинира - публично Джони Деп е " бияч на дами ". Такава беше формулировката в обява на английски таблоид, против който артистът заведе дело. И го изгуби. Адвокатите на Деп обаче ще апелират решението на съда. 

Виж още: Зендая се появи с рокля на нейните години! Култовият модел обаче е с идея

Повод за това определение бяха разкази за " бруталните му набези " против някогашната му брачна половинка, актрисата Амбър Хърд. Но пред Темида не помогнаха нито маститите адвокати, нито някогашните половинки на Деп, Уинона Райдър и Венета Паради. Адвокатът на Джони Деп дефинира решението на съда, като " извратено ". 

Виж още: Как се снимат интимните подиуми в " Братя "? Екранната Ива дава отговор и споделя: Ревнува ли я сътрудникът ѝ

Същевременно обаче, макар че занапред следва съдът да взема решение и други каузи на артиста, Гардиън излязоха с просторен материал, озаглавен " Залезът на Джони Деп - по какъв начин най-красивият артист на света стана доста противоположен ". Според изданието въобще не е изненада изказванието на Амбър Хърд, че е бита от него, поради какъв брой други известни мъже са били упреквани в принуждение от съпругите си. И напомнят, че даже починалият Шон Конъри е бил упрекван от първата си брачна половинка в това. Именно кончината му провокира още веднъж диспути върху това по какъв начин би трябвало да бъде отразена тя - дали като достижения на артист или като на човек, който през 1965 година споделя, че е напълно обикновено да се удра жена, когато тя го " заслужава ". 

Виж още: Звезден Хелоуин: Xtina секси, само че зло извънземно, Кендъл се трансформира в Памела Андерсън

Историята на Джони Деп, показва изданието, е друга. Докато Шон Конъри намерено е приказвал за това, то Джони Деп към момента твърди, че е почтен, макар решението на съда. Да, съдът е изслушал и записите на Деп, от които излиза наяве, че Хърд го е малтретирала вербално и го е замеряла с тигани и тенджери, само че това не трансформира обстоятелството, че Хърд е била бита от някогашния си брачен партньор. И целият свят е виждал тези фотоси. 

Виж още: Да свалиш 25+ кг.? Холивудските звезди, които отслабнаха фрапантно

Гардиън показват, че решението на съда по делото против английския таблоид ще има тежест и при идващото, което ще се води следващата година. Там Деп съди Хърд за клюка и в случай че съдът дефинира, че тя е отговорна, ще би трябвало да му изплати 50 млн. $. 

Но освен делата са тези, които вършат артиста " доста противоположен " съгласно Гардиън. Изданието напомня, че през 2018 година Джони Деп е питан дали е правилно, че харчи по 30 000 $ на месец за вино. Тогава той отговори, че това изказване е обидна, тъй като парита са " надалеч повече ". Следват разкрития за опиати, празненства, частни самолети и доста елементи за един циничен живот. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР