Съдът не уважи искането на Софийска районна прокуратура и пусна

...
Съдът не уважи искането на Софийска районна прокуратура и пусна
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода служителя на ГДБОП, хванат да шофира след употреба на амфетамини

Съдът не почете настояването на Софийска районна прокуратура и пусна без мярка за неотклонение служителя на ГДБОП, заловен да кара след приложимост на амфетамини. Според съда от приложените доказателства липсват такива, от които да се откри съпричастност към закононарушението, за което е упрекнат.

Пред съда Борислав Митев съобщи, че даже не знае по какъв начин наподобява амфетамин. По негови думи вечерта, когато е арестуван, неговата кръщелница била призната в болница по неотложност. Той потеглил от вкъщи си в Гара Елин Пелин до лечебното заведение. На връщане бил спрян от полицейски патрул и заради обстоятелството, че носи служебно оръжие, се легитимирал. По негови думи тогава към него последвали думи, който служителят на ГДБОП дефинира като непристойни. В последна сметка му бил възложен дръгтест.

" В идващия миг ми споделиха " Виж се, бе, взимал си амфетамин ". За мен това беше нереално, тъй като даже не знам по какъв начин наподобява ", съобщи обвиненият. Той уточни още, че в последна сметка е бил арестуван и след това е съдействал за кръвна проба. Все още се чака да станат ясни резултатите от кръвните проби.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР